Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2020, 21:57
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Kali a Čis T tancujú na reggaeton a vysvetľujú, že ho nemôže robiť každý

NEWS KALI
Uložiť Uložené

Kaliho nový album s názvom Lepší je už pár dní vonku a ty si teraz môžeš pozrieť aj nový videoklip.

Kali postupne na YouTube zverejňuje skladby zo svojho najnovšieho albumu Lepší. Aktuálne sa na rad dostala aj spolupráca s legendou domáceho rapu Čis T-m. Obaja majú dlhé roky prirodzene blízko k latino rytmom a reggaetonu ako takému, ktorý svojsky miešajú s rapom, a tak je vyústenie v podobe skladby s rovnomenným názvom pochopiteľné. 

Očakávame, že song bude veľmi dobre fungovať aj v kluboch, zatiaľ si to však chalani vyskúšali len v priestoroch bez divákov počas natáčania videoklipu.

O ten sa postaral ako režisér Dušan Krajčovič, ktorý s Kalim v minulosti spolupracoval obzvlášť aktívne. Obaja interpreti zároveň ostatným odkazujú, že reggaeton je žáner, ktorý nie je pre každého, aj keď je veľmi populárny. 

Odporúčané
Čím väčší úsmev máš, tým viac nemôžu spávať. Kali a Sima si spievajú o hejteroch a ohováračoch do pozitívnych tónov Čím väčší úsmev máš, tým viac nemôžu spávať. Kali a Sima si spievajú o hejteroch a ohováračoch do pozitívnych tónov 12. novembra 2020, 14:14
Domov
Zdieľať
Diskusia