Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2020, 21:14
Čas čítania 0:43
Martin Mičuda

Clarkson, Hammond a May sú späť. Pozri si upútavku na nový The Grand Tour

Clarkson, Hammond a May sú späť. Pozri si upútavku na nový The Grand Tour
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://youtu.be/3ZmoFfYCzKw" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">youtu.be</a>
TECH THE GRAND TOUR
Uložiť Uložené

Nové dobrodružstvo sa odohrá na ostrove Madagaskar.

Po konci tretej série obľúbenej show The Grand Tour nám bolo povedané, že trojica slávnych protagonistov sa na obrazovkách pokope ukáže už len v rámci akýchsi dobrodružstiev.

Po poslednom cestovateľskom špeciáli z minulého roka sa Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May očividne opäť vrátia k autám, čo prezrádza práve uverejnená upútavka na novú epizódu.

Tú Amazon odvysiela už 18. decembra, pričom celé dobrodružstvo sa odohrá na ostrove Madagaskar. Práve tam bude hviezdne trio hľadať akýsi pirátsky poklad, k čomu im poslúži trojica opäť veľmi odlišných automobilov.

Zdá sa pritom, že produkcia opäť siahla po osvedčenom formáte, kde si každý z účinkujúcich vyberie iné auto a počas cesty si ho patrične upraví.

Odporúčané
Vyskúšali sme Porsche Taycan. Automobilka ním dokazuje, že aj elektrika môže byť športová Vyskúšali sme Porsche Taycan. Automobilka ním dokazuje, že aj elektrika môže byť športová 4. októbra 2020, 18:40
Domov
Zdieľať
Diskusia