Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2020, 10:50
Čas čítania 1:19
Dominik Vetrák

Tip na seriál: The Undoing od HBO

FILMY A SERIÁLY THE UNDOING
Uložiť Uložené

HBO začalo vydávať ďalší kvalitný seriál, ktorý by ti nemal uniknúť.

V posledných týždňoch beží na HBO novinka The Undoing. Zameriava sa na úspešnú terapeutku Grace Fraser (Nicole Kidman) a jej rodinu. Manžela Jonathana stvárňuje Hugh Grant a syna Henryho Noah Jupe (poznať ho môžeš z Ford vs. Ferrari, Wonder či A Quiet Place).

Rodinnú idylku narúšajú nároční pacienti v ordinácii Grace či umierajúce deti na onkologickom oddelení Jonathana, ktorý vtipkuje na všetky strany, no smrť svojich detských pacientov prežíva ťažko. Rodinka sa drží pokope, čo sa však zmení behom jedného dňa. Nová známa Grace, ktorej syn chodí na rovnakú školu ako Henry, náhle príde o život.

Jej mŕtve telo nájde jej syn Henry. Grace je v šoku, no to ešte nie je všetko. Celý deň sa nedokáže skontaktovať so svojím manželom. Viac ti o prvej časti neprezradíme. Celkovo ich v tejto minisérii bude len šesť, takže ti veľa času nezaberie. 

Odporúčané
Liberator je vynikajúca vojnová dráma. Unikátna animácia zaručí, že sa od seriálu nebudeš vedieť odpútať Liberator je vynikajúca vojnová dráma. Unikátna animácia zaručí, že sa od seriálu nebudeš vedieť odpútať 18. novembra 2020, 8:28

Pochváliť musíme hlavne herecké výkony. Nicole Kidman nestráca nič zo svojej charizmy a hereckého registra ani vo veku 53 rokov. Hugh Grant má už 60 a v 21. storočí točí filmy len sporadicky, pričom v tých lepších sa začal objavovať až v posledných rokoch. Pred pár rokmi navyše tvrdil, že Paddington 2 je jeho najlepším filmom. Herec jednoducho nemal vždy šťastie na zaujímavé roly. Svoje kvality však dokázal už neraz a my sme nesmierne radi, že mu producenti znova ponúkajú priestor.

Domov
Zdieľať
Diskusia