Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2020, 21:34
Čas čítania 1:15
Dominik Vetrák

V Thorovi 4 bude aj Star-Lord. Film bude mať toľko marveláckych hrdinov, že pôjde o malých Avengers

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Thor 4 dorazí do kín v roku 2022 a my sa ho už nevieme dočkať.

Deadline prinieslo veľmi potešujúcu správu. Chris Pratt sa pripája k hereckému obsadeniu Thora 4. Star-Lord zo Strážcov galaxie teda bude tiež súčasťou filmu. Thor (Chris Hemsworth) totiž na konci Avengers: Endgame opúšťa Zem na Star-Lordovej lodi spoločne so Strážcami galaxie. 

Odporúčané
Recenzia: Xbox Series X Recenzia: Xbox Series X 5. novembra 2020, 15:00

Už dávnejšie sme sa dozvedeli, že v Thorovi 4 uvidíme Rocket Raccoona (hlas Bradleyho Coopera) a aj Groota (hlas Vina Diesela). K tímu sa teraz pripája aj Star-Lord a mohlo by to znamenať, že postavy budú spolu na začiatku filmu, kým Thora neprenesú na iné miesto. Bude sa totiž musieť vysporiadať aj s novým záporákom, ktorého si má zahrať Christian Bale. Súčasťou filmu majú byť aj postavy Valkyrie (Tessa Thompson) a Jane Foster (Natalie Portman).

Tá má po vzore komiksov prevziať identitu Thora. Vo filme tak bude nesmierne veľa postáv a je možné, že Strážcovia galaxie zo scény odídu ešte pred začiatkom konfliktu Thora so záporákom. Na druhej strane, Vin Diesel, ktorý prepožičiava hlas Grootovi tvrdil, že v Thorovi 4 uvidíme Alfa Groota.

Domov
Zdieľať
Diskusia