Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2020, 19:03
Čas čítania 0:32
Tímea Krauszová

V Považskej Bystrici prišli traja ľudia na test pod vplyvom alkoholu, musela ich riešiť polícia

NEWS KORONAVÍRUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Zrejme si chceli dodať odvahu pred testom.

Polícia celý víkend pomáha na odberných miestach počas celoplošného testovania na Slovensku. Chvália pokojnú dopravu, oproti včerajšku je situácia v celej krajine pokojná. Napriek tomu sa trojica ľudí zrejme potrebovala posilniť pred absolvovaním antigénového testu, no situácia sa im vymkla z rúk. Opitých ľudí musela riešiť privolaná hliadka.

Polícia riešila opitých ľudí pri testovaní

Šlo o trojicu, ktorá sa šla otestovať v Považskej Bystrici. Zrejme potrebovali doplniť odvahu predtým, než sa podrobia výteru, a tak si dali do nosa. Jeden z nich však bol taký opitý, že ani nedokázal absolvovať test.

„Na odbernom mieste v Považskej Bystrici bola privolaná hliadka polície riešiť incident. Na testovanie prišli tri osoby pod vplyvom alkoholu a jeden bol v takom stave, v ktorom sa nemohol podrobiť testovaniu,“ opísali policajti na Facebooku.

Celoplošné testovanie sledujú celý víkend aj NAŽIVO.

Odporúčané
Záznam: Na Slovensku otestovali viac ako 3 milióny ľudí Záznam: Na Slovensku otestovali viac ako 3 milióny ľudí 1. novembra 2020, 7:00

Domov
Zdieľať
Diskusia