Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2020, 14:24
Čas čítania 1:53
Viktor Kniš

Príjemné čítanie, reagoval Matovič na zadržanie Zoroslava Kollára. Lipšic hovorí jednom z najväčších bielych golierov na Slovensku

NEWS
Uložiť Uložené

Dnes ráno zadržala Národná kriminálna agentúra podnikateľa Zoroslava Kollára. Údajne mu vzniesla obvinenie za zločin zasahovania do nezávislosti súdu.

Pre predsedu vlády Igora Matoviča bolo príjemné čítanie, keď mu počas stredajšieho rokovania vlády prichádzali správy o zadržaní sudcov a podnikateľa Zoroslava Kollára, ktorého podľa Denníka N mali obviniť zločinu zasahovania do nezávislosti súdu.


„Vnímam to tak, že sme ľuďom sľúbili, že tu bude zákon platiť pre každého rovnako. Že policajti a prokurátori budú mať rozviazané ruky a chceme od nich, aby išli po zločine a zločincoch ako po údenom,“ povedal Matovič na tlačovej konferencii po rokovaní vlády. 

„Odvážni vyšetrovatelia a prokurátori si za dnešnú odvahu zaslúžia VEĽKÝ KLOBÚK DOLU. Evidentne sa rozhodli pri príležitosti vzniku republiky založiť republiku nanovo,“ napísal ešte predpoludním na sociálnej sieti.

Odporúčané
NAKA zadržala vplyvného podnikateľa Zoroslava Kollára, v porovnaní s ktorým sú Kočner a Bašternák „treťoligoví podvodníci“ NAKA zadržala vplyvného podnikateľa Zoroslava Kollára, v porovnaní s ktorým sú Kočner a Bašternák „treťoligoví podvodníci“ 28. októbra 2020, 9:13

Podľa advokáta Daniela Lipšica je Zoroslav Kollár jedným z najvplyvnejších bielych golierov na Slovensku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia