Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2020, 18:25
Čas čítania 0:35
Jakub Paulík

Conor McGregor je vo skvelej forme. Na Instagrame sa pochválil svojou premenou

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Takto vyzerá v súčasnosti.

Hviezda UFC Conor McGregor s tvrdými tréningmi a prísnou stravou stále zlepšuje svoju kondíciu. Na poslednej pridanej fotografii s popisom „šampión, šampión“, vyzerá skutočne vo forme. Výsledný dojem však, samozrejme, ovplyvňuje hra so svetlom.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Champ Champ

Príspevok, ktorý zdieľa Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

V súčasnosti sa McGregor pripravuje na zápas proti Dustinovi Poirierovi, ktorý je plánovaný na 23. január 2021, uvádza Talk Sport. Ide o odvetu zápasu z roku 2014, v ktorom Conor Dustina porazil. Do danej doby sa bude musieť športovec dostať na 70 kilogramov – maximálny limit zápasov v ľahkej váhe UFC.

Conor McGregor chcel v priebehu tohto roka pridať na svoje konto 3 až 4 zápasy, ale jeho plány skomplikovala pandémia koronavírusu. V januári sa mu však do 40 sekúnd podarilo zložiť súpera Donalda Cerronea.

Okrem Poiriera by sa mal Conor v zápase postaviť filipínskemu boxerovi a politikovi Mannymu Pacquiaovi. Ten ho vyzval na súboj, ktorý írsky zápasník s radosťou prijal. Pacquiao je známy aj svojimi homofóbnymi postojmi, kvôli ktorým napríklad prišiel o partnerstvo s Nike.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Domov
Zdieľať
Diskusia