Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2020, 9:24
Čas čítania 0:49
Daniel Mikolášik

Filipínsky boxer a politik vyzval Conora McGregora. Ír tvrdí, že to preňho bude pocta

ŠPORT CONOR MCGREGOR UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Kto vyhrá?

Filipínsky boxer a senátor Manny Pacquiao vyzval na boxerský zápas azda najznámejšieho írskeho MMA zápasníka Conora McGregora. Ten na výzvu okamžite reagoval pozitívne a okrem jej prijatia na Twitteri uviedol, že to bude preňho skutočná pocta, čeliť počas svojej kariéry dvom legendám modernej boxerskej éry. Predtým už bojoval s Floydom Mayweatherom, ktorý ho porazil. 

„Bude mi veľkou cťou, že počas kariéry môžem nastúpiť proti dvom najlepším boxerom modernej éry,“ stálo v tweete. Ako informuje Sport Bible, zápas by sa mal uskutočniť na budúci rok v niektorej z krajín Blízkeho východu.

Štyridsaťjedenročný Pacquiao, ktorý sa okrem športu venuje už aj politike na úrovni senátu Filipín, mal naposledy zápas v boxe ešte minulý rok v júli, keď sa mu podarilo získal titul organizácie WBA vo velterovej váhe v súboji proti Keithovi Thurmanovi.

Domov
Zdieľať
Diskusia