Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Huawei.
8. októbra 2020, 11:26
Čas čítania 0:51
Sponzorovaný obsah

Attila Végh nechal fanúšikov nahliadnuť do svojho telefónu, aby im predstavil novinku

TECH ATTILA VÉGH HUAWEI
Uložiť Uložené

Čo je novinka HMS a ako sa s ňou Attila popasoval?

Attila Végh, známy zápasník MMA, sa netají, že je hrdým majiteľom telefónu Huawei a obľubuje práve telefóny s Androidom. V najnovšej kampani, ktorá pozostáva z niekoľkých videí predstavuje novinku práve tejto značky. Fanúšikov nechal nahliadnuť do svojho mobilu a zároveň im predstavil zmeny, ktoré nastali v telefónoch Huawei. O čo ide a ako sa s tým Attila popasoval? 

Koniec Google appkám v mobiloch Huawei 

Attila momentálne všetko vybavuje s mobilom Huawei P40 Pro, ktorý patrí medzi top model tejto značky. Na prvý pohľad môže vyzerať smartfón ako bežný Android, no keď sa pozrieme bližšie, zistíme, že predsa len v niečom vyniká. 

Na rozdiel od svojich predchodcov prichádza do rúk majiteľov s veľkým vylepšením: Google Play by si v ňom hľadal len márne. Nahradil ho vlastný obchod AppGallery priamo od Huawei. 

HMS je skratka, ktorá charakterizuje veľkú novinku v telefónoch značky Huawei. Ak si zvedavý, čo skratka znamená, viac ti prezradí Attila vo videu.

Attila fanúšikom novinku predviedol na svojom mobile. Môžeš teda vidieť, že známe ikony aplikácii ako sú Google Play či sociálne siete Facebook alebo Youtube tu nenájdeš. Dajú sa však samozrejme nainštalovať, no to ti už Attila predvedie v ďalšom videu. 

Attila tiež upozornil, že novinka HMS, teda Huawei Mobile Services, sa nachádza iba v novších typoch zariadení. Staršie túto novinku nemajú.

Domov
Zdieľať
Diskusia