Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2020, 14:14
Čas čítania 1:01
Adel Ghannam

Zoo musela odstrániť z expozície piatich papagájov. Boli príliš vulgárni

ZAUJÍMAVOSTI ANGLICKO
Uložiť Uložené

Ako si vedenie britskej ZOO poradilo s vulgárnymi papagájmi?

Vedúci ZOO v anglickom meste Lincolnshire bol postavený pred ťažkú dilemu. Jeho vulgárne papagáje boli zvyknuté zabávať davy návštevníkov, avšak deti tým boli vystavené spŕškou nadávok. Špeciálnou skupinkou bola nová várka afrických papagájov, ktoré prišli do ZOO v strede augusta. Informuje o tom britský portál LilncolnshireLive.

Tak ako mnohí z nás, aj tieto papagáje museli po príchode zo zahraničia podstúpiť karanténu a tú evidentne využili na to, aby sa hecovali v nadávkach. Personál, ktorý na papagáje dozeral sa na ich nadávkách hojne smial, čo podľa riaditeľa ZOO Steva Nicholsa iba podporovalo papagájov v ich vulgarizmoch. 

Odporúčané
Dvojica ruských „potomkov medveďa“: Otec sa prepil k smrti, jeho syn patril medzi najbohatších vystupujúcich Dvojica ruských „potomkov medveďa“: Otec sa prepil k smrti, jeho syn patril medzi najbohatších vystupujúcich 26. septembra 2020, 9:02
Späť
Zdieľať
Diskusia