Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2020, 14:32
Čas čítania 0:51
Matej Krajčovič

Pracovníci metra si pod stanicou v centre Manhattanu urobili tajný byt. Objavili ho až po pár mesiacoch

NEWS
Uložiť Uložené

Vo vnútri nechýbala telka, chladnička, postel a polovypité pivo.

New York patrí k najdrahším mestám na svete a pokiaľ by si chcel bývať priamo v srdci Manhattanu, mesačne by ťa to stálo poriadne veľa peňazí. 

Trojica pracovníkov metra podľa CNN tento problém vyriešila po svojom. Malú miestnosť priamo pod železničnou stanicou Grand Central Terminal prebudovala na miniatúrny byt, alebo ak chceš celkom slušne zariadenú „jaskyňu“. 

Užívali si komfort so základným nábytkom, chladničkou, mikrovlnkou a dokonca aj televíziou namontovanou na stene a pohodlnou posteľou

„Veľa Newyorčanov sníva o pohodičke so studeným pivom v niektorom z hlavných kúskov manhattanského realitného trhu, špeciálne takto blízko k dopravnému vybaveniu. Ale len málokto by mal chuť na tajnú miestnosť, z ktorej si vytvorí vlastný mužský brloh udržiavanú zdrojmi Metropolitan Transportation Authority a nákladmi našich cestujúcich,“ napísala Carolyn Pokorny z organizácie, ktorá v meste spravuje metro a je celkom známa zábavnou komunikáciou na sociálnych sieťach. 

Domov
Zdieľať
Diskusia