Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2020, 14:19
Čas čítania 0:44
Daniel Mikolášik

Peter Pellegrini: Vláda je spomalená, no podľa premiéra sme si to pokazili my ako občania a stihne nás trest

NEWS PETER PELLEGRINI
Uložiť Uložené

Podľa expremiéra a predsedu strany Hlas by mali Ústredný krízový štáb prijať opatrenia hneď a nie čakať do pondelka.

Expremiér a predseda strany Hlas Peter Pellegrini dnes v Sobotných dialógoch Rádia Slovensko podotkol, že vláda je spomalená a mala by konať okamžite. Podľa neho by Ústredný krízový štáb nemal čakať do pondelka, ale prijímať nové a prísnejšie opatrenia už dnes.

„Pandemická komisia zasadla v piatok a do pondelka sa nebude nič diať. Potom zasadne Ústredný krízový štáb. Nerozumiem, prečo nezasadá už teraz a neprijíma opatrenia, ktoré by mohli platiť od zajtra rána či od pondelka,“ povedal.

Odporúčané
Matovič o novom rekorde nakazených: Situácia je mimoriadne vážna, opäť preberám vedenie boja do vlastných rúk Matovič o novom rekorde nakazených: Situácia je mimoriadne vážna, opäť preberám vedenie boja do vlastných rúk 26. septembra 2020, 11:29

Kritikou nešetril ani na Igora Matoviča, ktorý by mal podľa jeho slov ľudí prosiť a žiadať, nie kárať a trestať. „To ani nehovorím, že sme sa od predsedu vlády dozvedeli, že sme si to pokazili my ako občania a stihne nás trest. To nie je niečo, čo pomôže ľudí zomknúť, keď sa k ľuďom predseda vlády prihovára tak, ako sa prihovára,“ dodal.

Domov
Zdieľať
Diskusia