Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2020, 8:45
Čas čítania 0:50
Miriam Rumanková

Tom Cruise sa vďaka novému filmu skutočne dostane do vesmíru

NEWS ELON MUSK NASA TOM CRUISE
Uložiť Uložené

Očakávaný projekt je zatiaľ bez názvu.

Novinka by mala byť akčná a dobrodružná, pričom to bude prvý hraný celovečerný film nakrútený vo vesmíre. Tom Cruise poletí do vesmíru už budúci rok v októbri, informoval o tom Space Shuttle Almanac prostredníctvom Twitteru. 

O pripravovanom projekte sme sa dozvedeli už v máji tohto roku, ale ešte nebolo jasné, kedy a s kým herec do vesmíru vycestuje. Tom Cruise na projekte pracuje spolu s NASA a Elonom Muskom. Nadchádzajúci projekt zatiaľ nemá ani svoj názov, ale pôjde o historicky prvý film natočený vo vesmíre.

Oznámenie o príprave začiatkom roka sa stretlo s veľkým nadšením aj preto, že o samotnom hercovi je známe, že rád posúva svoje herecké hranice na maximum. 

Odporúčané
Tom Cruise si šiel potajomky do kina pozrieť premiéru filmu Tenet. Milujem to, okomentoval návrat do kinosály Tom Cruise si šiel potajomky do kina pozrieť premiéru filmu Tenet. Milujem to, okomentoval návrat do kinosály 27. augusta 2020, 10:52

Space Shuttle Almanac, ktorý sa venuje všetkým príbehom súvisiacim s vesmírom, potvrdil, že projekt Cruisa dostal od všetkých zúčastnených strán zelenú. Tento tweet zdôrazňuje, že veliteľ Michael Lopez-Alegria, ktorý je držiteľom dvoch rekordov NASA v oblasti výstupov do vesmíru, bude pilotovať vesmírnu stanicu Axiom na turistickej misii v októbri 2021. Keď Axiom vyrazí do vesmíru, budú na palube Cruise aj režisér Doug Liman.

Domov
Zdieľať
Diskusia