Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2020, 7:05
Čas čítania 0:41
Jakub Paulík

Pre obrovské prsia môže skončiť na vozíčku. Ľudia sa jej zbierajú na operáciu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Amber z Londýna už takto nedokáže ďalej fungovať. Nazbierané peniaze investuje do operácie na zmenšenie pŕs.

20-ročná Amber Roach z Londýna si kvôli zmenšeniu svojich pŕs založila zbierku na webe GoFundMe. Nerobí to však z rozmaru. Ako sama tvrdí, prsia veľkosti 34 J, ktoré podľa Daily Star vážia viac než 6 kilogramov, jej spôsobujú neustále muky.

Okrem fyzických ťažkostí musí tiež znášať nepríjemné pohľady a komentáre od ľudí, pri ktorých sa cíti nanajvýš nepríjemne. V tom lepšom prípade ju mnohí neustále otravujú s otázkou, či sú jej prsia pravé.

Odporúčané
Koľko miliárd eur prerobili počas koronakrízy značky ako Zara, Louis Vuitton alebo Nike? Koľko miliárd eur prerobili počas koronakrízy značky ako Zara, Louis Vuitton alebo Nike? 9. septembra 2020, 11:57

Amber sa ďalej sťažuje na to, že pre príliš veľké prsia nemôže športovať. V obľube mala atletiku, rugby či futbal, no posledné roky môže nad menovanými športami iba fantazírovať. Behanie je pritom prakticky nemožné, pretože si musí prsia pridržiavať rukami.

Domov
Zdieľať
Diskusia