Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2020, 7:53
Čas čítania 0:48
Adam Novosad

Opitej kamarátke dal vodič v Prešove otestovať brzdové svetlá, namiesto toho rozbila benzínovú pumpu

NEWS ALKOHOL
Uložiť Uložené

Majitelia benzínovej pumpy nebudú z tejto dobrosrdečnej kamarátky nadšení.

Kuriózna nehoda sa odohrala vo večerných hodinách v Prešove. Vodič Peugeotu zastavil na benzínovej pumpe, aby mohol vymeniť žiarovky v zadných brzdových svetlách. Na pomoc si zavolal svoju opitú kamarátku, informujú TV Noviny.

Šoférovi sa žiarovky podarilo úspešne vymeniť, a tak chcel, aby kamarátka otestovala, či naozaj fungujú. Mala si len sadnúť za volant, otočiť kľúčom a stlačiť brzdový pedál, avšak žena si nevšimla, že zastavené auto malo zaradenú rýchlosť, a tak z parkovacieho miesta poskočilo o niekoľko desiatok centimetrov ďalej priamo do výkladu benzínovej pumpy.

Stačilo to však na to, že auto rozbilo sklenenú výplň čerpacej stanice. Zamestnanci privolali políciu, ktorá nebola z kamarátky na mieste vodiča nadšená. Nielenže nemala vodičský preukaz, ale ešte k tomu aj nafúkala rovno 1,5 promile, za čo bude teraz musieť niesť následky.

Odporúčané
Ak ti v piatok večer chutil aj voňal rum, nemáš vraj koronavírus. Matovič zdieľa vtip o prebiehajúcej pandémii Ak ti v piatok večer chutil aj voňal rum, nemáš vraj koronavírus. Matovič zdieľa vtip o prebiehajúcej pandémii 19. septembra 2020, 19:47

Iba 20-ročné dievča nemalo za volantom čo robiť, ak nie je držiteľkou vodičského oprávnenia, a už vôbec si na sedadlo vodiča nemalo sadať v prípade, že predtým požívalo alkoholické nápoje. Namiesto výmeny žiaroviek v brzdových svetlách bude teraz vodič musieť pomáhať svojej kamarátke dostať sa z problémov a samozrejme navštíviť servis.

Domov
Zdieľať
Diskusia