Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2020, 20:18
Čas čítania 0:53
Viktor Kniš

Kanye West mal bolesti ruky, natočil video, ako mu pichajú injekciu: Príliš veľa písania na telefóne, brácho

OSOBNOSTI KANYE WEST
Uložiť Uložené

Kanye West podstúpil pravdepodobne nie veľmi vážny zákrok u lekára, ktorým sa pochválil na sociálnej sieti a trochu si zavtipkoval na vlastný účet.

Kanye West momentálne na sociálnej sieti rieši svoj zdravotný stav, ktorý sa týka zranenia ruky v oblasti zápästia. Na Twitteri zverejnil aj video, ako mu v ambulancii aplikujú do ruky kombináciu lidokaínu a dexametazónu. Raper pravdepodobne riešil u lekára zápal, podľa všetkého sa však o neho fanúšikovia nemusia báť, pretože si sám na vlastnú adresu zavtipkoval. 

V popise k snímke z röntgenu napísal, že zranenie mu pravdepodobne spôsobilo to, že trávi príliš veľa času písaním správ na smartfóne.

Zranenie prichádza len pár dní po tom, čo  sa Kanye West pripomenul fanúšikom živou prezentáciou v rámci svojho projektu Sunday Service. V Atlante mal pripravený aj špeciálny program, ktorý zahŕňal prechádzanie sa po vode ako Ježiš Kristus. V skutočnosti bola tesne pod hladinou pevná platforma, ktorá mu umožnila dosiahnuť tento efekt. Za vystúpenie si vyslúžil pochvalu aj od kňazov.  

Odporúčané
6ix9ine sa pokúsil spraviť z udavačstva umenie. Neúspešne 6ix9ine sa pokúsil spraviť z udavačstva umenie. Neúspešne 9. septembra 2020, 11:00

Populárny raper sa uchádza aj o post prezidenta Spojených štátov, jeho kandidatúra však stále vyvoláva viac otázok a neponúka konkrétne odpovede. 

Zároveň má Kanye za sebou aj niekoľko náročných týždňov, ktoré súviseli s jeho psychickým zrútením, po ktorom priznal, že sa viackrát pokúšal rozísť so svojou manželkou Kim Kardashian. Všetko nasvedčuje tomu, že je interpret naspäť v dobrej forme, keďže ho momentálne neopúšťa humor. 

Domov
Zdieľať
Diskusia