Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2020, 9:57
Čas čítania 0:47
Viktor Kniš

Drakea už nebaví skákať, ako DJ Khaled píska, videoklip o vysnívanom živote popovej hviezdy za neho natočil Justin Bieber

HUDBA DRAKE JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Justin Bieber nahradil Drakea vo videoklipe Popstar a výsledok stojí za to.

Drizzyho nový album CERTIFIED LOVER BOY je na spadnutie, ešte predtým nám však s DJom Khaledom a Justinom Bieberom pripomínajú hit Popstar, ktorý uzrel svetlo sveta ako singel pred niekoľkými týždňami. 

Teraz sme sa dočkali aj netradičného videoklipu. V úvode si najprv kanadský raper Drake uťahuje z Khaleda, ktorý je známy tým, že síce nie je interpretom ani DJom, napriek tomu mu aj tie najznámejšie hviezdy hudobného priemyslu sú ochotné nahrávať skladby na želanie. Drizzy sa tvári, že ho už nebaví skákať, ako si Khaled pískne a má ho dosť. Rozohdol sa preto povolať Justina Biebera, aby nahral klip na skladbu Popstar za neho. „Veď ani nemám čas dokončiť v pokoji album,“ hovorí Drake v intre. 

Domov
Zdieľať
Diskusia