Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2020, 14:33
Čas čítania 0:52
Adam Novosad

Z okna v Trnave niekto vyhodil šteniatko. Zomrelo okamžite po dopade, podozrivej osobe hrozia dva roky za mrežami

NEWS PES
Uložiť Uložené

Za tento čin môže páchateľovi hroziť väzenie až na dva roky.

V Trnave museli policajti zasahovať pri jednej z tamojších ubytovní, keď sa niekto uchýlil k tomu, že z okna vyhodil malé šteniatko vo veku približne päť mesiacov. Incident sa mal odohrať krátko pred desiatou hodinou v piatok večer, ale zatiaľ nie je jasné, ako k pádu psíka došlo.

Policajti zistili, že šteniatko vypadlo z okna ubytovne z výšky okolo 15 metrov a nemalo žiadnu šancu na prežitie. Okamžite po dopade došlo k úhynu, a tak sa policajti vybrali dovnútra ubytovne, aby zistili, či sa tam nachádza osoba zodpovedná za tento ohavný čin.

NEPOCHOPITEĽNÉ, Z OKNA VYHODILI NEVINNÉ ŠTENIATKO Prípadom sa zaoberá vyšetrovateľ. Vo veci začal trestné stíhanie pre...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Monday, August 31, 2020

Krátko na to už mali v rukách podozrivú osobu, ktorú zadržali a odviedli na výsluch, ale po výsluchu bola osoba prepustená na slobodu. Na pomoc si policajti privolali znalca a momentálne vyšetrujú, za akých okolností a kým bolo šteniatko z okna vyhodené.

Odporúčané
Rapový song o Covid-19 od učiteľa na košickom gymnáziu ti odpáli dekel. Nieže budeš hejtovať a nervy robiť tu, odkazuje Rapový song o Covid-19 od učiteľa na košickom gymnáziu ti odpáli dekel. Nieže budeš hejtovať a nervy robiť tu, odkazuje 31. augusta 2020, 14:04

Za týranie zvierat na Slovensku môže byť podľa súčasného zákona osoba potrestaná odňatím slobody až na 2 roky. Týranie sa pritom chápe ako neposkytovanie dostatku jedla a pitia, štvanie zvierat proti sebe či spôsobovanie bolesti zvieratám. 

Domov
Zdieľať
Diskusia