Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2020, 21:24
Čas čítania 0:31
Daniel Mikolášik

Po vážnej nehode, pri ktorej zahynul štátny tajomník ministerstva kultúry, podľahla zraneniam aj jeho manželka

NEWS AUTONEHODA SMRŤ
Uložiť Uložené

Ich 2,5 ročného synčeka si má osvojiť Zuzanina sestra.

Ministerstvo kultúry minulý týždeň na svojom facebookovom profile informovalo o smutnej správe. V sobotu popoludní pri dopravnej nehode zahynul štátny tajomník ministerstva Vladimír Dolinay.

Ako informuje portál Pluska.sk, na následky vážnych zranení podľahla aj jeho manželka Zuzana. Informáciu potvrdil aj hovorca novozámockej nemocnie Ján Baček. Pacientku mali previezť vo štvrtok (30. 7.) do bratislavskej univerzitnej nemocnice.

Odporúčané
Zahynul štátny tajomník ministerstva kultúry Vladimír Dolinay Zahynul štátny tajomník ministerstva kultúry Vladimír Dolinay 25. júla 2020, 18:44

Nebohí manželia mali 2,5 ročného synčeka, ktorého si v minulosti adoptovali. Keďže obaja zomreli, má si ho osvojiť Zuzanina sestra. Podľa dostupných informácii nebolo na vine smrteľnej nehody auto Dolinayovcov.  

Dolinay kandidoval do NR SR za stranu Za ľudí a vládou Igora Matoviča bol do funkcie vymenovaný len 1. júla. 

Vo voľbách do národnej rady sa snažil zužitkovať svoje pôsobenie najmä v komunálnej politike, keďže bol dlhodobo poslancom v bratislavskej Petržalke, ale aj poslancom samotného Hlavného mesta Bratislava a rovnako tak župným poslancom Bratislavského samosprávneho kraja. 

Domov
Zdieľať
Diskusia