Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2020, 16:27
Čas čítania 1:14
Dominik Vetrák

10. séria The Walking Dead sa skončí epickým finále už tento rok. Uvidíme aj nový spin-off World Beyond

FILMY A SERIÁLY THE WALKING DEAD
Uložiť Uložené

Tento rok sa dočkáme hneď trojitej dávky The Walking Dead.

The Walking Dead už nejaký ten piatok v redakcii nepozeráme. S nekonečnou telenovelou, ktorej kvalita prudko klesala v každej sérii, to zabalilo aj veľa divákov v USA. AMC to ale so značkou nevzdáva, keďže ju stále považujú za úspešnú. Okrem hlavnej série vysielajú aj spin-off Fear the Walking Dead a na tento rok chystajú premiéru ďalšieho vedľajšieho seriálu s názvom TWD: World Beyond. 

Odporúčané
Aké filmy pripravujú a natáčajú 10 najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu? Aké filmy pripravujú a natáčajú 10 najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu? 25. júla 2020, 10:15

Hlavný dej by mal pokračovať v 11. sérii. Pre koronavírus ju však odložili na rok 2021. Pozitívnou správou však je, že 10. séria dostane 6 bonusových epizód navyše. V prvom rade sa dočkáme finále 10. série, ktoré dorazí na AMC 4. októbra 2020.

Domov
Zdieľať
Diskusia