Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2020, 11:14
Čas čítania 0:30
Viktor Kniš

Ktorý track bude hrať Šajmovi na pohrebe? Pripomeň si rapový počin z jeho dielne

REFRESHER
Uložiť Uložené

Sleduj pokračovanie série Čo ti hraje, v rámci ktorej mapujeme hudobný vkus našich respondentov v Refresher obývačke.

Po Slimsovi ako druhý prijal pozvanie do našej Refresher obývačky Šajmo, ktorý ju už dôverne pozná. Ďalší hlavný aktér pokračovania série Čo ti hraje prezradil už tradične viac, ako sám pôvodne plánoval, dozvieš sa však aj množstvo zaujímavostí z jeho života. Podrobnejšie sme zmapovali Šajmov hudobný vkus, dokonca sme sa vrátili aj k jeho vlastnej skladbe s názvom Anomália, ktorú vydal minulý rok. 

Aktuálne je Šajmo fulltime moderátor a rapu sa ako interpret nevenuje, podarilo sa mu však zaznamenať pomerne slušné zhliadnutia a zároveň polarizovať publikum.

Dozvieš sa, čo si Šajmo praje, aby mu hralo na pohrebe, čo si spája s pesničkou Lavíny od Desmodu a čo v ňom evokuje skladba Žijeme len raz od Ega. Dočkáš sa aj niekoľkých hudobných tipov, ktoré môžu osviežiť tvoj playlist. 

Odporúčané
Čo bude hrať Slimsovi na pohrebe a aké tracky mu púšťa Moma? Už majú aj spoločnú obľúbenú skladbu Čo bude hrať Slimsovi na pohrebe a aké tracky mu púšťa Moma? Už majú aj spoločnú obľúbenú skladbu 5. júla 2020, 13:31
Domov
Zdieľať
Diskusia