Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2020, 13:00
Čas čítania 0:47
Viktor Kniš

Boris Kollár neodstúpi ani po výzve Za ľudí: Ak sa to niekomu nepáči treba zmeniť zákon

POLITIKA BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

Šéf Sme Rodina neodstúpi ani vtedy, keď ho v pondelok vyzve koaličná rada.

Boris Kollár pre SME povedal, že z postu šéfa parlamentu neodstúpi. „Ja nemám prečo odstupovať. Ja som získal magisterské štúdium lege artis. Ak sa to niekomu nepáči, treba zmeniť zákon,“ povedal po tlačovke strany Za ľudí.

Odporúčané
Mal kontakty s mafiánmi, v rozhlasovej šou Fun rádia o sexe vystupoval ako odborný asistent Chlipnička. Kto je Boris Kollár? Mal kontakty s mafiánmi, v rozhlasovej šou Fun rádia o sexe vystupoval ako odborný asistent Chlipnička. Kto je Boris Kollár? 24. júna 2020, 14:16

Za ľudí vyzve v pondelok Kollára aj na koaličnej rade

„Predsedníctvo strany Za ľudí trvá na tom, aby Boris Kollár vyvodil osobnú zodpovednosť a odstúpil z postu predsedu parlamentu Slovenskej republiky,“ vyjadril sa Šeliga. Za ľudí túto tému otvorí v pondelok na koaličnej rade. Súhlasí, že post predsedu NR SR patrí hnutiu Sme Rodina.

Šeliga jasne nešpecifikoval, či by v prípade nevyvodenia zodpovednosti Kollára Za ľudí odišla z koalície. „Je to postoj aj Andreja Kisku,“ odkázal Juraj Šeliga. 

Boris Kollár v sobotu jasne deklaroval, že odstúpiť neplánuje, ani v prípade, že ho k tomu vyzve v pondelok koaličná rada.

Predseda Sme Rodina sa ospravedlnil prostredníctvom Facebooku až v sobotu ráno: 

„Každému, koho som v mojej komunikácii a k téme diplomová práca za posledné 3 dni vedome či nevedome ublížil, či som sa ho dotkol alebo urazil, sa ospravedlnujem a píšem to s pokorou,“ napísal Kollár. Na piatkovej tlačovke povedal, že sa ospravedlňovať nebude, lebo nemá za čo, rozhodol sa však, že kým bude v politike, titul Mgr. používať nebude. 

Domov
Zdieľať
Diskusia