Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2020, 20:28
Čas čítania 1:39
Adam Novosad

Úvodná scéna ako z tvrdého porna. Tisícky tínedžerov na TikToku reagujú na erotický film z Netflixu

FILMY A SERIÁLY LOVE NETFLIX TIKTOK
Uložiť Uložené

Francúzsky film Love z roku 2015 sa nečakane stal trendom.

Domáca izolácia vyvoláva v mnohých ľuďoch pocity frustrácie. Množstvo z nich si preto čas strávený doma kompenzuje sledovaním filmov na Netflixe a streamovacia služba vie presne, aké filmy a seriály jej publikum vyžaduje, upozorňuje Unilad.

Neprešiel ani mesiac od momentu, kedy sa na Netflixe stal hitom film 365 dní, kde sa hlavná hrdinka musí za rok zamilovať do svojho únoscu. Okrem príbehovej línie však divákov zaujali najmä erotické scény, ktorých sa vo filme vyskytuje požehnane. Momentálne však žezlo najväčšieho trendu na Netflixe prebral francúzsky film Love z roku 2015. 

Človek by si mohol myslieť, že film z roku 2015 nemôže patriť medzi top 10 najsledovanejších filmov v Spojených štátoch amerických, ale aj tentokrát sa prejavila sila TikToku. Všetko začalo nevinným videom, na ktorom Bella Ashey odkazuje ľuďom, aby si po 365 dní zapli práve film Love a zhliadli len úvodnú scénu.

Odporúčané
Poľský film 365 dní je stokrát šteklivejší ako 50 odtieňov sivej: Hrdinka má presne rok na to, aby sa do svojho únoscu zamilovala Poľský film 365 dní je stokrát šteklivejší ako 50 odtieňov sivej: Hrdinka má presne rok na to, aby sa do svojho únoscu zamilovala 10. júna 2020, 16:38

Netrvalo dlho a výzva sa stala virálnou. Desiatky tisíc mladých ľudí sa natočili pri tom, ako otvorili Netflix a zareagovali na úvodnú scénu z Love, ktorá rozhodne nepatrí medzi scény vhodné pre mladších divákov či filmový večer s rodičmi. Prvých niekoľko desiatok sekúnd si nebudeš môcť byť istý, či si náhodou nezapol porno stránku alebo Netflix. 

Na slovenskej verzii Netflixu, nanešťastie, film nenájdeš, ale na internete sa zábery z úvodnej scény povaľujú na viacerých miestach, takže ak budeš dostatočne snaživý, nepotrvá ti dlho, kým budeš môcť toto umelecké dielo vidieť na vlastné oči aj ty.

@karlea_abbigayle

Ummmm ##fyp do this alone if you gone do it

♬ original sound - bella_ashey

@thekidsmitty

Reply to @pr33ttyluuh._joy DO NOT WATCH THIS. TOOK IT TOO FAR OMG

♬ original sound - bella_ashey

@laura2002m1

How is this on Netflix!!! I’m scared ##SNOOZZZAPALOOZA ##RainforestFacts ##BrowFitness ##fyp ##foryou

♬ original sound - bella_ashey

Domov
Zdieľať
Diskusia