Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2020, 10:24
Čas čítania 0:47
Daniel Mikolášik

Cibulkovej ukradli luxusný nábytok za takmer 20 000 €. Za identifikovanie zlodeja vypísala finančnú odmenu

NEWS DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ KRÁDEŽ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Páchateľa nasnímala bezpečnostná kamera.

Dominike Navare Cibulkovej sa len pred pár dňami narodil syn Jakub, no počas osláv a vítania bábätka sa tenistka a jej manžel museli vysporiadať aj s patáliami. Do ich chaty na Záhorí sa totiž vlámal zlodej a ukradol luxusný nábytok a zariadenie v hodnote takmer 20 000 €.

Odporúčané
Dominika Cibulková: Na slovo influencer som alergická. Avengerov nenávidím, za odmenu občas zájdem do mekáča (Rozhovor) Dominika Cibulková: Na slovo influencer som alergická. Avengerov nenávidím, za odmenu občas zájdem do mekáča (Rozhovor) 2. mája 2019, 15:32

Ako informuje Nový Čas, zlodej odstrihol plot na záhrade Cibulkovej zrekonštruovaného víkendového domčeku, ktorý si kúpila ešte v roku 2008. Dokonca ho nasnímala aj kamera, podľa všetkého však išlo minimálne o dvoch páchateľov. Jeden pravdepodobne kradol a druhý čakal v dodávke.

Domov
Zdieľať
Diskusia