Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2020, 13:27
Čas čítania 0:58
Tímea Krauszová

Belgičan už 9 rokov každý deň dostáva pizze, ktoré si neobjednal. Nemôžem kvôli tomu spať, hovorí

NEWS BELGICKO PIZZA
Uložiť Uložené

„Hrozím sa toho, že zas niekto privezie náklad horúcich pízz.“

Belgičan Jean Van Landeghem jedného dňa dostal niekoľko krabíc pizze, ktoré si nikdy neobjednal. Myslel si, že šlo len o omyl, ale každodenné donášky pizze, kebabov a iných jedál ani po deviatich rokoch neprestali, píšu Brussels Times.

„Prichádzajú počas pracovných dní aj víkendov, kedykoľvek počas dňa. Dokonca mi raz prišla donáška o druhej ráno,“ povedal zúfalý šestdesiatnik.

Bojím sa, keď začujem skúter

„Už nedokážem ani spať. Trasiem sa zakaždým, keď začujem skúter na ulici. Bojím sa toho, že niekto mi znova privezie náklad horúcich pízz.“ V januári 2019 sa dokonca stalo, že k jeho domu za jeden deň prišlo až 10 kuriérov. Jeden z nich priviezol 14 veľkých pízz. „Spočítal som to, stáli až 450 eur.“

„Vždy som donášky odmietal, takže som za ne neplatil.“ Nechcené objednávky obťažujú jeho, ale aj podniky, ktoré vyhadzujú jedlo a prichádzajú zbytočne o peniaze. Navyše, 65-ročný muž je zvyknutý kupovať si mrazené pizze v supermarkete. 

Muž niekoľkokrát požiadal políciu o pomoc. Tým, že objednávky chodia z rôznych reštaurácií, niekedy dokonca aj z okolitých miest, mužom zákona sa nepodarilo vypátrať, kto ho takto pizzami trápi. Jediné, čo Belgičan chce, je, aby toto trápenie už skončilo. „Už to nezvládam. Keď zistím, kto ma posledných 9 rokov každý deň šikanuje, nebude to jeho šťastný deň,“ uzavrel.

Odporúčané
Brunch Bratislava a Kolachella: Podávali sme neobmedzené prosecco, ale všetci sa opili a nikto nejedol Brunch Bratislava a Kolachella: Podávali sme neobmedzené prosecco, ale všetci sa opili a nikto nejedol 3. júna 2020, 15:06
Domov
Zdieľať
Diskusia