Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
25. mája 2020, 21:29
Čas čítania 0:54
PR správa

Pivo na ich účet: Pilsner Urquell podporí slovenské podniky pri znovuotváraní najväčšou akciou v histórii pivovaru

GASTRO
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

V rámci akcie s názvom Prvé pivo je na náš účet dostane každý zákazník, ktorý si objedná obľúbený nápoj, jedno pivo na účet značky. Cieľom je podporiť podniky, pomôcť im a zároveň poďakovať všetkým hosťom za ich lojalitu.

Každý, kto si objedná prvé pivo v niektorom z  1200 slovenských podnikov, pubov či reštaurácií, kde čapujú Pilsner Urquell, dostane jedno chladené na účet pivovaru.

Akcia s názvom Prvé pivo na náš účet bude prebiehať od 25. mája do 7. júna s tým, že každá prevádzka si určí vlastný termín v tomto časovom rozmedzí. Do projektu sa navyše zapoja aj ďalšie značky z portfólia Plzeňského Prazdroja Slovensko, takže pivovar podporí takmer 4 000 podnikov a reštaurácií na Slovensku.

„Ekonomika aj celá spoločnosť potrebuje nové impulzy a podporu. Vedeli sme, kedy sa zastaviť a zostať doma a vieme aj to, že teraz je treba opäť uviesť všetko do pohybu,“ povedal Václav Berka, emeritný vrchný sládok Plzeňského Prazdroja.

Prvé pivo na ich účet: Pilsner Urquell podporí slovenské podniky pri znovuotváraní najväčšou akciou v histórii pivovaru
Zdroj: Pilsner Urquell

Akcia je obmedzená na jedno pivo na osobu a platí do vypredania poskytnutého množstva v danej prevádzke. Zoznam zapojených prevádzok nájdeš na pilsner-urquell.sk v sekcii Aktuálne dianie. Situácia po otvorení terás a podnikov potvrdzuje, že o posedenie s priateľmi pri dobrom čapovanom pive je veľký záujem.

„Uplynulé týždne boli pre našu prevádzku náročné, aj keď nám čiastočne pomohol predaj cez okienko alebo verní hostia, ktorí si kúpili voucher v projekte Podpor svoj pub. Sama sa už veľmi teším, že môžem svojim hosťom načapovať poriadne pivo tak ako predtým,“ doplnila Petra Sečkárová, víťazka súťaže  Pilsner Urquell Master Bartender 2016. 

Pripomeň si náš starší vlog, v ktorom sme sa vybrali do Plzne, kde pri príležitosti uvarenia prvej várky Pilsner Urquell prebiehal tradičný Pilsner Fest

Domov
Zdieľať
Diskusia