Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2020, 17:20
Čas čítania 0:58
Richard Balog

Moncler predstavuje elektrický bicykel vhodný aj do terénu s dojazdom až 110 kilometrov

Moncler predstavuje elektrický bicykel vhodný aj do terénu s dojazdom až 110 kilometrov
Zdroj: MATE
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Dostupných pritom bude len 1 000 kusov v 2 farebných vyhotoveniach.

Moncler je ikona, ktorú pozná každý, kto aspoň príležitostne sleduje dianie okolo odevného priemyslu alebo náš web. Značka s francúzskymi koreňmi aktuálne sídliaca v Miláne sa preslávila najmä výrobou prvotriednych páperových búnd, avšak jej portfólio je oveľa bohatšie a zahŕňa viacero zaujímavostí. 

Tie vychádzajú zväčša pod hlavičkou divízie Genius, na ktorú majú vplyv viacerí poprední dizajnéri na čele s Hiroshim Fujiwarom či Craigom Greenom.  Inak tomu nie je ani v prípade novinky v podobe elektrického bicykla

Odporúčané
10 párov tenisiek, vďaka ktorým ozvláštniš svoje outfity 10 párov tenisiek, vďaka ktorým ozvláštniš svoje outfity 5. mája 2020, 15:06

Technologická hračka pre bohatých vznikla v spolupráci so značkou MATE patriacou medzi špičku v odbore. Dánsku spoločnosť vo svete preslávil najmä ikonický dizajn značne pripomínajúci BMX modely bicyklov, na akých sme sa preháňali počas detstva. Aj to bol určite jeden z dôvodov, prečo si na prezentáciu najnovšieho kúsku s logom Moncler na hliníkovej kostre kompetentní ľudia vybrali jazdca Nigela Sylvestra.

Domov
Zdieľať
Diskusia