Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. marca 2020, 20:19
Čas čítania 0:45
Tímea Krauszová

Šéf adidasu poslal email všetkým zamestnancom, napriek koronavírusu obchody nezatvoria

NEWS USA
Uložiť Uložené

Tam, kde to zákon povoľuje, musia naďalej chodiť do kancelárie.

Šéf adidasu poslal email svojim zamestnancom v obchodoch adidas a Reebok s vysvetlením, prečo ešte nezatvorili prevádzky v Spojených štátoch. „Zatvárať je jednoduché, ale ostať otvorení vyžaduje odvahu,“ znel argument Kaspera Rorsteda a svojich zamestnancov požiadal, aby robili svoju prácu naplno každý deň.

Odporúčané
Vedcom v Austrálii sa podarilo identifikovať, ako ľudská imunita bojuje s koronavírusom Vedcom v Austrálii sa podarilo identifikovať, ako ľudská imunita bojuje s koronavírusom 17. marca 2020, 13:14

Nemôžu zatvoriť, pretože potrebujú platiť účty

Z Rorstedovho emailu vyplýva, že nechcú zatvoriť, aby mohli ziskom pokryť výplaty a výdavky spojené s podnikaním. Firma sa pritom bude riadiť miestnymi opatreniami, ktoré sú na rôznych miestach USA odlišné.  „Zatvárať je jednoduché, ale ostať otvorení v zdravom prostredí vyžaduje odvahu, vytrvalosť a sústredenie,“ znie email.

Domov
Zdieľať
Diskusia