Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. marca 2020, 13:26
Čas čítania 1:36
Dominik Vetrák

CD Projekt Red začne hneď po dokončení Cyberpunk 2077 pracovať na Zaklínačovi pre novú generáciu konzol

TECH
Uložiť Uložené

Nepôjde však o Zaklínača 4, ale novú hru z rovnakého sveta.

Poľskí vývojári z CD Projekt Red majú stále veľa práce s hrou Cyberpunk 2077, ktorý vychádza už v septembri. Aj napriek tomu si našli čas, aby prehovorili k svojím fanúšikom a novinárom. Tentoraz to bol prezident CD Projekt Red Adam Kicinski. 

Odporúčané
Cyberpunk 2077 sa odkladá o pol roka. Vývojári budú aj napriek tomu robiť extrémne dlhé nadčasy Cyberpunk 2077 sa odkladá o pol roka. Vývojári budú aj napriek tomu robiť extrémne dlhé nadčasy 17. januára 2020, 10:20


Ten pre poľský Eurogamer prezradil, že už istý čas pracujú na ďalšej singleplayerovej hre zo sveta Zaklínača. CDPR má stovky zamestnancov a vývojárov, z ktorých niektorí už na pripravovanom Cyberpunku nepracujú. Predsa len, výtvarníci, scenáristi či programátori herného enginu, ako aj dizajnéri základných herných mechaník skončia s vývojom hry skôr, ako napríklad testeri alebo animátori. Niektorí z nich tak už dlhšie pracujú na novom Zaklínačovi. 

Nebude to však priame pokračovanie Zaklínača 3: Divoký Hon z roku 2015. Tvorcovia už neraz povedali, že Geraltov príbeh nadobro ukončili a v ďalších hrách budeme hrať za iné postavy. Mnohí si želajú, aby bola hlavnou postavou Ciri. Tá však nie je zaklínačkou, keďže neprešla Skúškou tráv. V tomto experimente dospelí zaklínači podávajú malým chlapcom silné a nebezpečné elixíry a mutagény.

Tie z nich spravia zaklínačov s vylepšenými schopnosťami, silou, reflexmi a všetkým, čo k tomu patrí. Bohužiaľ, len máloktoré dieťa túto premenu prežije. Ciri si tým neprešla, a tak sa musí spoliehať na svoje ľudsko/elfské zručnosti a talenty, ako aj na mágiu, ktorú ovláda.

Domov
Zdieľať
Diskusia