Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2020, 11:34
Čas čítania 1:00
Daniel Mikolášik

Slovenka sa vrátila z Talianska s podozrením na koronavírus. Z nemocnice ju poslali domov, lekárovi sa nechcelo prezliekať

NEWS NEMOCNICA
Uložiť Uložené

Veľmi zvláštny postup nemocnice na Kramároch.

Celkovo je v Taliansku nakazených približne 400 ľudí, 12 z nich už nákaze podľahlo. V krajine sa každým dňom zvyšuje riziko nákazy a mnohí sa obávajú najhoršieho.

Medzi nimi aj Bratislavčanka Kristína, ktorá sa na Slovensko vrátila z Milána a jej obavy v súvislosti s vírusom, ktorý dostal označenie COVID-19, vzrástli po tom, čo sa nevedela zbaviť pretrvávajúcich vysokých teplôt.

Odporúčané
Koronavírus začal zabíjať v Európe. Viacero nových prípadov nákazy pribudlo v Taliansku Koronavírus začal zabíjať v Európe. Viacero nových prípadov nákazy pribudlo v Taliansku 22. februára 2020, 10:13

Ako informuje TV JOJ, mladá žena sa im ozvala s tým, že jej nebola poskytnutá lekárska pomoc po tom, čo prišla do nemocnice s podozrením na koronavírus. Kristína mala prísť do Univerzitnej nemocnice v Petržalke na pohotovosť, kde ju izolovali, vyšetrili a poslali na Bratislavské Kramáre na oddelenie infektológie, no ľahostajný lekár ju poslal preč s tým, že sa mu už nechce obliekať do ochranného odevu a má prísť ráno.

Domov
Zdieľať
Diskusia