Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2020, 14:26
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Ako kúpiť heroín cez telefón od dílera a ako ukončiť nekonečný hovor s priateľkou? Naked Bananas predstavujú typy telefonátov

ZAUJÍMAVOSTI NAKED BANANAS
Uložiť Uložené

Youtuberi pokračujú v nastolenom trende pravidelného vydávania videí, v ktorých mapujú rôzne stereotypy.

Naked Bananas majú plány na rok 2020 jasné, naďalej budú zabávať internetové publikum svojimi videami, ktorých formát rozbehli už dávno. Mapovanie stereotypov je však veľmi vďačný koncept a zatiaľ sme sa našli v každom ich videu, keďže práve témy zo života sú nevyčerpateľnou studňou a stotožniť sa s nimi môžu diváci bez rozdielu veku. 

Tentokrát si chalani posvietili na situácie, keď telefonujeme. Tých, ktoré sa dajú kategorizovať, je hneď niekoľko. Veľmi špecifické dokážu byť telefonáty s rodičmi. Kým otcovi voláme len omylom, aj komunikácia s mamou vie byť náročná. Niekedy dokonca do takej miery, že by sa nám zišiel diktafón. Samozrejme, Naked Bananas situácie nadľahčujú a v skutočnosti by sme si mali vážiť každý rozhovor s rodičmi. Aj  napriek tomu sa im podarilo vtipne zmapovať typy telefonátov. 

Zasmeješ sa aj pri scéne telefonátu s dílerom heroínu a operátorom, ktorý predáva vetrolamy. Značná časť videa je venovaná aj nekonečným rozhovorom s priateľkou. Nechýba ani dramatický koniec videa, ktorý je v konečnom dôsledku jediným riešením, keď ti volá polovička. 

Odporúčané
Nenechá ti toaletný papier a prinesie domov bezdomovca. Toto sú najhorší spolubývajúci podľa Naked Bananas Nenechá ti toaletný papier a prinesie domov bezdomovca. Toto sú najhorší spolubývajúci podľa Naked Bananas 2. januára 2020, 7:31
Domov
Zdieľať
Diskusia