Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2020, 7:31
Čas čítania 0:35
Viktor Kniš

Nenechá ti toaletný papier a prinesie domov bezdomovca. Toto sú najhorší spolubývajúci podľa Naked Bananas

OSOBNOSTI NAKED BANANAS
Uložiť Uložené

V novoročnom videu sa Naked Bananas pozreli na to, ako sa vyvíjajú vzťahy spolubývajúcich.

Naked Bananas majú za sebou veľmi úspešných 12 mesiacov, počas ktorých vydávali videá vo veľkej intenzite a každé pri tom zaznamenalo niekoľko stoviek tisíc pozretí.

Správnou nohou vykročili aj do roka 2020, ktorý otvárajú videom, kde analyzujú, ako sa môžu zmeniť spolubývajúci na byte v rámci jedného roka. Kým na začiatku pri pozeraní televízie nemajú problém dohodnúť sa, na aký program sa budú dívať, po roku by sa pokojne kvôli ovládaču pobili.

Mnohí sa, pravdepodobne, stotožnia aj so scénkou zo záchoda. Keď s kamošmi spolu začíname bývať, sme oveľa ochotnejší – napríklad sme podľa Naked Bananas ochotní rozdeliť sa s posledným toaletným papierom. Po 12 mesiacoch začíname byť sebeckí a niekedy schválne necháme spolubývajúceho v problémoch. 

Niečo podobné platí aj v prípade jedla v chladničke a sebectvo sa prejavuje aj v prípade, keď chce náš spolubývajúci aspoň chvíľu pokoja. Niekedy ti domov prinesie nežiadanú návštevu, inokedy ti zakáže, aby si ty pozval na byt vlastnú mamu. 

Odporúčané
Spievajú v kúpeľni, špárajú sa v nose a ovoniavajú spodné prádlo. Čo robia podľa Naked Bananas ľudia, keď sú sami? Spievajú v kúpeľni, špárajú sa v nose a ovoniavajú spodné prádlo. Čo robia podľa Naked Bananas ľudia, keď sú sami? 17. novembra 2019, 14:39
Domov
Zdieľať
Diskusia