Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2020, 10:09
Čas čítania 1:25
Tímea Krauszová

Cardi B sa chce stať političkou: Niektorí fanúšikovia jej radia, aby kandidovala na prezidentku

HUDBA
Uložiť Uložené

Cardi 2020?

Cardi B sa chce stať političkou a ľudia nevedia, čo si o tom myslieť. V nedeľu na svojom Twitteri povedala, že sa jej terajšia americká vláda nepáči, preto zvažuje politickú kariéru. Asi sa riadi heslom, že ak sa jej niečo nepáči, mala by s tým niečo urobiť. Na reakcie na sociálnej sieti sme nemuseli dlho čakať.

Nesúhlasím s vládou

„Myslím, že chcem byť političkou,“ píše úspešná raperka na Twitteri.  Tvrdí, že síce miluje vládu, nesúhlasí však so všetkým, čo politici robia.

Samozrejme, za jeden deň sa z príspevku stal virálny hit s tisíckami odpovedí, pričom mnohí jej fanúšikovia ju v tom podporujú. Viacerí navrhli seba alebo svojich kamošov, ktorí Cardi milujú, do jej reklamného PR tímu. Chcú pracovať na jej kampani či dokonca kandidovať spolu s ňou. Nechýbajú ani takí, ktorí navrhujú, že by mala raperka rovno kandidovať na prezidentku.

Domov
Zdieľať
Diskusia