Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2020, 14:10
Čas čítania 1:23
Dominik Vetrák

Strihačka Skywalkera potvrdila, že nové Star Wars bolo uponáhľané a tvorcovia ho nestihli dokončiť podľa svojich predstáv

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Maryanne Brandon si nedala pozor na ústa a prezradila, čo prezradiť nemala.

The Rise of the Skywalker bol od začiatku problémovým filmom. Napísať a zrežírovať ho mal najprv Colin Trevorrow, no po jeho fiasku s filmom The Book of Henry, ho Lucasfilm z role režiséra vyhodil. Colin odišiel v septembri a v decembri prišiel do kín The Last Jedi, ktorý Abramsovi dokonale rozbil šachovnicu a rozdelilo fanúšikov a divákov na dva tábory. Jedni netradičné poňatie Star Wars a jeho postáv ocenili, druhí kritizovali rôzne dejové nezmysly a film považovali za veľké sklamanie a pošliapanie predošlej časti. 

Na to Disney oznámili, že Abrams napíše a natočí Epizódu IX. Bolo to však uponáhľané a každému bolo jasné, že nepôjde o ideálnu predprodukciu a produkciu (natáčanie). To teraz potvrdzuje aj Maryanne Brandon, Abramsova dvorná strihačka. V rozhovore pre The Rough Cut (informácie sprostredkoval The Playlist) prezradila, že bol celý vývoj filmu uponáhľaný. Ona sama strihala priamo na pľaci, aby stihli deadline.

Vedenie štúdia Disney totiž nebolo ochotné pohnúť s dátumom premiéry, a tak museli stihnúť snímku pripraviť, natočiť a dokončiť o 3 mesiace rýchlejšie ako pri The Force Awakens. Nehovoriac o tom, že museli dumať nad tým, ako po TLJ napravia všetky škody a dejovo sa dostanú tam, kde pôvodne zamýšľali. 

Domov
Zdieľať
Diskusia