Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. decembra 2019, 13:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Drake tvrdí, že urovnal beef s The Weekndom po tom, čo na neho spevák zaútočil v súvislosti s nemanželským dieťaťom

HUDBA DRAKE THE WEEKND
Uložiť Uložené

Drizzy si spomenul v novej skladbe aj na Pusha Tho, skonštatoval však, že je pre neho raper bez mena.

Drake je síce jedným z najpočúvanejších interpretov všetkých čias, súčasťou jeho náplne je stále aj riešenie osobných vzťahov priamo v textoch. V najnovšej skladbe War sa vyjadril aj k Pusha Tmu, ktorého označil za rapera bez mena spoločne s každým, s kým mal kedy beef. Časť tracku venoval aj The Weekndovi, ktorý mu narozdiel od mnohých ostatných stál za to, aby sa zaslúžil o urovnanie konfliktu. 

Kým v klipe Reminder ešte Abel (The Weeknd) a Drizzy (Drake) stáli vedľa seba, o dva roky neskôr to medzi nimi začalo škrípať. Pravdou ostáva, že osobný spor rozbehol práve The Weeknd, keď na skladbe Lost in the Fire v januári 2019 povedal „And I just want a baby with the right one/‘Cause I could never be the one to hide one,“ čo môžeme považovať za odkaz smerom ku Drakeovi v súvislosti s tým, že sa nechcel priznať k nemanželskému dieťaťu. Túto informáciu odhalil v disse na Champagne Papiho Pusha T. 

Domov
Zdieľať
Diskusia