Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2019, 15:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ani Stokujeme Vonku prvé mesiace nevedel nikto pochopiť. Rytmus a Ego rapujú naživo bez efektov a spomínajú na Navždy

HUDBA
Uložiť Uložené

Real Newz prichádzajú už o niekoľko dní, a tak je ideálny čas osviežiť si 6 rokov starý moment, ktorý veľmi nápadne pripomína súčasnosť.

Kontrafakt o pár dní vydáva album, chalani makajú na finálnych úpravách, posielajú celý projekt do výroby a popri tom pracujú na ďalších klipoch. Ešte pred tým nás Rytmus potešil 24. pokračovaním série Rapíky starej matere, v rámci ktorých vždy odprezentuje jednu zo svojich starších skladieb naživo a bez efektov. 

Tentokrát ide o vec Stokujeme vonku, a tak sme sa historicky prvýkrát v tomto formáte dočkali aj hosťa, ktorým nemôže byť nikto iný ako Ego. Rytmus chcel selekciou skladby pripomenúť príbeh podobný Ideme Dnu, keďže aj keď vydali tento hit z albumu Navždy, mnohí v komentároch písali, že sa im Kontrafakt nepáči. Neskôr však pochopili, že to len chcelo čas. 

Ako už býva zvykom, druhá časť Rapíkov je venovaná zábavnej aktivite, tentokrát išlo konkrétne o natáčanie klipu s Viktorom Sheenom a Calinom, ktorý by sa mal dostať von ešte pred ukončením predpredaja

Odporúčané
Kontrafakt: Fejkových správ je veľa, preto máme na coveri deti, tie sú najúprimnejšie (Rozhovor) Kontrafakt: Fejkových správ je veľa, preto máme na coveri deti, tie sú najúprimnejšie (Rozhovor) 1. decembra 2019, 9:55
Domov
Zdieľať
Diskusia