Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2019, 11:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako zaspávajú pikeri, ožrani a zaľúbené páry? Naked Bananas poznajú aj pocit, keď spíš u kamoša, ktorý ti nedá perinu

NEWS NAKED BANANAS
Uložiť Uložené

Youtuberi si tentokrát posvietili na typy ľudí pri zaspávaní.

Poznáš ten pocit, keď prídeš prespať ku kamošovi domov, keď však príde čas na spánok, on ťa nechá na gauči a zabudne ti dať perinu alebo aspoň deku? Zdá sa, že je blízky aj chalanom z Naked Bananas, ktorí si tentokrát posvietili na typy ľudí pri zaspávaní. Opäť tému poňali svojským a veľmi vtipným spôsobom, zároveň niektoré situácie prehrotili, ako už býva v ich prípade zvykom. 

Nechýba znázornenie ožratého zaspávača, ktorý nemá problém vyspať sa na toalete a taktiež fanúšika syntetických drog. Ten sa v konečnom dôsledku zaobíde bez potreby zažmúriť oko a okamžite je pripravený ísť do práce.

Vo videu sa nájdu aj tí, ktorí sa pred spaním neustále prehadzujú z miesta na miesto a, samozrejme, aj páry. Podľa Naked Bananas to ľahké nemajú hlavne muži, ktorí musia tolerovať dlhé vlasy svojich polovičiek. Starší ľudia zaspávajú navždy a určite si zažil už aj moment, keď tvoj kamoš zaspal s otvorenými očami. Viac už ale vo výslednom videu. 

Odporúčané
Spievajú v kúpeľni, špárajú sa v nose a ovoniavajú spodné prádlo. Čo robia podľa Naked Bananas ľudia, keď sú sami? Spievajú v kúpeľni, špárajú sa v nose a ovoniavajú spodné prádlo. Čo robia podľa Naked Bananas ľudia, keď sú sami? 17. novembra 2019, 14:39
Domov
Zdieľať
Diskusia