Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2019, 19:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kaderníčka v Košiciach predávala v práci pervitín, hrozí jej 15 rokov za mrežami

NEWS KOŠICE
Uložiť Uložené

41-ročnej Martine z pomáhala s predajom aj o tri roky mladšia kamarátka.

Zo zločinu nedovolenej výroby, držania a obchodovania s omamnými látkami boli obvinené dve obyvateľky Košíc, ktoré podľa denníka SME predávali pervitín aj počas výkonu svojej práce. 41-ročná kaderníčka Martina T. v súčasnosti čelí maximálnemu trestu odňatia slobody vo výške 15 rokov po tom, čo v dome na Čechovovej ulici našla polícia 4,5 gramu metamfetamínu.

Na tomto mieste podľa informácií kriminalistov Martina drogy aj predávala koncovým užívateľom, ktorý už v jej neprospech vypovedali. V súvislosti s dílovaním sa spomína aj meno 38-ročnej Anity, ktorá svojej kamarátke pri ilegálnych činnostiach pomáhala, za čo je hrozí trest odňatia slobody vo výške troch až desiatich rokov. 

Odporúčané
5 policajtov sme sa spýtali, ako by reagovali, keby ťa nachytali s marihuanou 5 policajtov sme sa spýtali, ako by reagovali, keby ťa nachytali s marihuanou 30. marca 2019, 14:07

Súd najprv rozhodol, že bude kaderníčka stíhaná na slobode, čo sa s odstupom času zdá ako veľmi zlé rozhodnutie, keďže už niekoľko týždňov o nej nepočul ani jej vlastný obhajca. Prvýkrát mala byť vypočúvaná v polovici októbra, druhýkrát v uplynulom týždni.

Zatiaľ nie je jasné, kde by sa mohla dílerka tvrdých drog nachádzať, podľa SME predala aj svoj byt na  Námestí kozmonautov, kde kriminalisti rovnako pred časom našli drogy. Súdu už došla trpezlivosť a na 41-ročnú Martinu vydal zatykač. 

Domov
Zdieľať
Diskusia