Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2019, 12:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovák odmontoval papuču aj s kolesom, na rezerve ďaleko nezašiel. Pri demontáži zariadenia ho sledovali policajti

NEWS
Uložiť Uložené

Stačilo zaplatiť pokutu, namiesto toho teraz Slovák čelí trestnému stíhaniu.

Sociálne siete slovenskej polície sú nevyčerpateľnou studňou bizarností. Tentokrát sa o jednu postaral Slovák vo Veľkom Mederi. Svoje auto Škoda Superb zaparkoval v zakázanej zóne, kvôli čomu mu mestskí policajti namontovali na koleso papuču, čím mu vznikla povinnosť zaplatiť pokutu.

Odporúčané
Video ukazuje, ako zlodeji ukradli šperky za miliardu eur. Výklady rozbíjali sekerami ako na Slovensku Video ukazuje, ako zlodeji ukradli šperky za miliardu eur. Výklady rozbíjali sekerami ako na Slovensku 26. novembra 2019, 7:50

42-ročný muž ju nebol ochotný zaplatiť, a tak sa vynašiel tak, že priamo na mieste, kde vôbec nemohol stáť, lebo blokoval miesto pre návštevníkov nemocnice, odmontoval celé koleso a nahradil ho rezervou. Neuvedomil si pri tom, že ho po celý čas policajti z parkoviska sledujú. 

Strážcovia zákona ho po úspešnom namontovaní rezervy zastavili. Slovák sa k demontáži priznal, namiesto 150-eurovej pokuty mu tak hrozí oveľa vyšší trest. Na mieste mu bol odňatý vodičský preukaz a teraz čelí trestnému stíhaniu za prečin útoku na orgán verejnej moci.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia