Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2019, 13:17
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Z Tesly si robí srandu už aj Lego. Vyzerá tento Cybertruck lepšie ako Muskov návrh?

TECH ELON MUSK LEGO TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

Uštipačný status sa objavil na austrálskej fan page výrobcu legendárnych kociek.

Môžeme sa sporiť o tom, či je dizajn novej Tesly Cybertruck podarený, alebo ide o poriadne šliapnutie vedľa. Akcie firmy naznačujú, že investorov futuristický pickup príliš nepresvedčil, aktuálne však Elon Musk hlási až 250-tisíc rezervácií

Čo na tom, že na to stačilo zaplatiť 100 dolárov a nie je známe, koľko z týchto predplatiteľov si novinku nakoniec aj skutočne objedná. Pozornosť médií a verejnosti spôsobila, že o Tesle sa hovorí a píše každý deň.

Odporúčané
Internet si uťahuje z Tesly Cybertruck. Elon Musk ju vraj vymyslel počas slávneho fajčenia marihuany Internet si uťahuje z Tesly Cybertruck. Elon Musk ju vraj vymyslel počas slávneho fajčenia marihuany 23. novembra 2019, 7:51

Z Tesly si najnovšie uťahuje aj Lego. Minimálne na austrálskej facebookovej stránke sa objavil jednoduchý obrázok sivej kocky s kolieskami a uštipačným komentárom „Zaručene nerozbitné“. Na status upozornil web Hyperbeast.

Nevedno, či marketéri narážali na údajne „takmer nepreraziteľnú“ karosériu z oceľového exoskeletonu alebo nepríjemné rozbitie vraj nerozbitného skla vo dverách už na prezentácii v Los Angeles. 

Odporúčané
Tesla Cybertruck má mať nerozbitné sklá. Rozbili ich už na živej prezentácii Tesla Cybertruck má mať nerozbitné sklá. Rozbili ich už na živej prezentácii 22. novembra 2019, 10:35

Nejde však o prvé spojenie Lega s najnovším počinom mladej elektro-automobilky. Austrálčan Peter Blackert na svojom Flickri ukázal aj Cybertruck, ktorý vyskladal zo skutočných Lego kociek. Výsledok si môžeš prehliadnuť sám. 

Domov
Zdieľať
Diskusia