Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2019, 7:51
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Internet si uťahuje z Tesly Cybertruck. Elon Musk ju vraj vymyslel počas slávneho fajčenia marihuany

TECH TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

Zozbierali sme tie najlepšie a najvtipnejšie reakcie na nové auto.

Elon Musk si splnil sen a v noci predstavil brutálne futuristicky vyzerajúci pickup Tesla Cybertruck. Technické parametre, napríklad udávané zrýchlenie trojmotorovej verzie pod tri sekundy, sú určite uchvacujúce. 

Dizajn je však už iná kapitola. Väčšina odborníkov aj verejnosti ho považuje za výstrel mimo, minimálne o 800 kilometrov, ako je aj udávaný dojazd špičkového variantu Tri Motor AWD.

Odporúčané
Elon Musk predstavil Tesla Cybertruck s dizajnom obrneného vozidla. Má tri motory a jazdí na elektrinu Elon Musk predstavil Tesla Cybertruck s dizajnom obrneného vozidla. Má tri motory a jazdí na elektrinu 22. novembra 2019, 9:14

Internet teda už po necelých 24-hodinách zaplavili prevažne negatívne a výsmešné komentáre, z ktorých sme zozbierali to najlepšie. 

Podporil ich aj "nepodarený" test obrnených okien, ktoré sa rosypali po dvoch zásahoch oceľovou guľou priamo na naživo streamovanom predstavovaní. Stále si však myslíme, že išlo skôr o svojský zámer, ktorý mal na zatiaľ nedokončenú krabicu pokrytú ledabolo poohýbanými plátmi ocele upriamiť pozornosť. 

Áno, nedokončenú, Tesla Cybertruck totiž nepríde skôr ako ku koncu roka 2021 a výkonnejšie verzie sú už teraz plánované až „neskorú polovicu roka 2022“.

Ide tak vlastne o koncept, ktorý sa ešte nemusel zaťažovať výhľadom vodiča cez ultimátne sklopený A-stĺpik, crash testami či spôsobom, ako ochrániť hlavy chodcov dopadajúce na ostré hrany. Tipneš si, či bude nakoniec musieť nepriestrelnú ocel nahradiť mäkký plast? 

Myslela som si, že je to trik. Stále čakám, že z toho postŕhajú plechy a ukážu, ako to má vyzerať naozaj...

 Nechápem ten krik okolo Tesly Cybertruck. Podľa mňa vyzerá OK (zarážka do dverí)

Skutočná fotka z dizajnovania Cybertrucku

Ak si kúpiš Cybertruck, budeš potrebovať tieto vecičky

Elon Musk zrejme veľakrát videl film Mad Max

Dizajn sa vraj náramne podaril

Možno ho však navrhol už ako 4-ročný

Problém má byť iba v grafických nastaveniach 

Očakávanie vs. realita 

Kedy asi vznikol nápad vyrobiť Teslu Cybertruck? 

Domov
Zdieľať
Diskusia