Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2019, 14:59
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Kultový kožený outfit Olivie Newton-John z Pomády vydražili za viac ako 360-tisíc eur, celkovo predala veci za 2 milióny

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Časť peňazí poputuje na liečbu onkologických pacientov.

Čiernu koženú bundu a k tomu úzke čierne nohavice, ktoré mala na sebe Olivia Newton-John vo filme Pomáda, vydražili za astronomických 363-tisíc eur. Okrem outfitu boli v dražbe aj ďalšie veci, napríklad pôvodný scenár alebo ružové šaty, ktoré mala oblečené na premiére. Časť vyzbieraných peňazí poputuje do austrálskej onkologickej kliniky Newton-John.

Predajom vecí si vraj zjednodušila život

Tak sa o dražbe vyjadrila slávna herečka pre BBC. Kupujúcich vyzvala, aby jej zaslali fotografie a niekoľko riadkov vo forme osobného odkazu. Identita kupcov nie je známa.

Odporúčané
Slávny muzikál Pomáda dostane prequel, ktorý sa zameria na letnú lásku hlavných hrdinov Slávny muzikál Pomáda dostane prequel, ktorý sa zameria na letnú lásku hlavných hrdinov 10. apríla 2019, 15:14

Preslávený outfit nie je bez chyby, už v čase nakrúcania pomádového hitu You're The One That I Want ich museli na Olivii zašívať, mali pokazený zips. Herečku to značne obmedzilo v pití a jedení počas dňa.

Film Pomáda uzrel svetlo sveta v roku 1978 a dodnes patrí medzi najznámejšie a najkultovejšie filmové muzikály všetkých čias. Olivia Newton-John stvárnila stredoškoláčku Sandy, zahrala si po boku Johna Travoltu, ktorý sa zhostil úlohy zlého chlapca Dannyho.

71-ročná Austrálčanka sa momentálne lieči z rakoviny prsníka. Je v štvrtom štádiu a o svojej náročnej liečbe už v minulosti prehovorila otvorene aj v médiách. Okrem klasickej medicíny využíva aj rôzne prírodné liečivá, vrátane marihuany.

Domov
Zdieľať
Diskusia