Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2019, 14:34
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Na BlizzCone predstavili Diablo IV: Hra bude temná a krvavá, pribudnú aj nové triedy a skilly

TECH HRY
Uložiť Uložené

Fanúšikovia si však ešte budú musieť počkať. Zatiaľ sa môžu pokochať úžasným trailerom.

Ako sme už avizovali, BlizzCon v Anaheime príjemne prekvapil hneď v prvý deň, keď predstavil úchvatný cinematic trailer k Diablo IV. Urobil tak napriek tomu, že pred rokom fanúšikov varoval, aby v také niečo nedúfali. Poteší ťa informácia o novom engine, hru vyvíjajú pre PC, PS4, Xbox One. Nanešťastie, ešte si na ňu počkáš. Presný dátum vydania zatiaľ známy nie je.

Štvorka nadväzuje na predošlé časti

Diablo IV sa odohráva niekoľko rokov po udalostiach z trojky. Ide o temnejšiu hru, ktorá sa vracia ku koreňom. Naďalej pôjde o krvavú hru plnú kultov, ktorá sa v mnohom inšpirovala predošlými dielmi, z dvojky si napríklad prevzala talentové stromy a runy. Ústredným nepriateľom bude Lilith, o ktorej sme už počuli predtým. Priviedli ju zlodeji a prví nephalem.

Odporúčané
Age of Empires 2 dostáva remastrovanú 4K verziu, vyjde už v novembri Age of Empires 2 dostáva remastrovanú 4K verziu, vyjde už v novembri 22. augusta 2019, 11:34

V centre diania bude Sanctuary, kde budú hráči bojovať, obchodovať a objavovať príbeh. Bude tu tiež priestor na duely v PvP zónach. Okrem iného predstavil Blizzard aj tri novučičké triedy: Barbar, Čarodejnica a Druid. V čom sa tieto triedy líšia?

 

Barbar je silná postava so 4 slotmi na zbrane a plošnými útokmi. Druid je zaujímavá postava, využíva prírodnú mágiu a má zvieracích spoločníkov. Sám sa na zviera môže kedykoľvek premeniť, a to aj uprostred zápasu. Čarodejnica je pomerne klasická postava, k dispozícii má množstvo útokov, napríklad fireballmi. Okrem toho môže osvetliť tmavé dungeony.

Na BlizzCone okrem panelovej diskusie očakávame aj nové demo.

Trailer k Diablo IV

Domov
Zdieľať
Diskusia