Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
31. októbra 2019, 15:12
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

V ukážke z Perinbaby 2 vidíme Lukáša Frlajsa ako syna Alžbetky a zákernú Zubatú

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zubatá s kosou opäť vyčíňa.

Od Perinbaby Juraja Jakubiska z roku 1985 ubehol už nejaký ten čas, a preto sa z pôvodných hrdinov Jakuba a Alžbetky stali rodičia. Ich syna Lukáša bude v druhej časti stvárňovať Lukáš Frlajs, ku ktorému v nižšie priloženej upútavke pristúpi obávaná Zubatá. Podľa všetkého si ale prišla pre starnúcu Alžbetku.

Zubatá (Sabina Skalická)

V Perinbabe uvidíme podľa prvej ukážky Zubatú a syna hrdinov Alžbetky a Jakuba
V Perinbabe uvidíme podľa prvej ukážky Zubatú a syna hrdinov Alžbetky a Jakuba Zdroj: Bontonfilm

Najzaujímavejšia časť krátkeho traileru je ale situovaná až na záver, kde môžeme pozorovať starú dobrú Perinbabu. Či dokáže Jakubisko nadviazať na klasiku z polovice 80. rokov by sme mali zistiť už v priebehu budúceho roku, a to konkrétne 20. februára 2020, kedy je plánovaná jej premiéra. O hudobnú stránku filmu sa postarali Ondřej Soukup (Tmavomodrý svět, Vratné lahve) a Jan Jirásek (Kytice, Vrásky z lásky).

V snímke Perinbaba a dva svety okrem Frlajsa uvidíme hercov, ako Ivan Romančík starší, René Štúr, Sabina Skalická, Daniel Nekonečný, Petra Vančíková, Ľudmila Swanová, Ľubomír Paulovič a ďalších. Čo povieš na debutovú ukážku?

Domov
Zdieľať
Diskusia