Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2015, 20:13
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Bude X-Men: Apocalypse bez účasti Wolverina a koho zo starej partie ešte uvidíme?

FILMY A SERIÁLY MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Hugh Jackman tvrdí, že si Wolverina zahrá už len raz. Apocalypse tak ostane bez najobľúbenejšieho mutanta.

Bryan Singer sa rozhodne nebojí riskovať so svojím dielom. Najprv potvrdil, že sa X-Men postavia najsilnejšiemu a najobávanejšiemu mutantovi, Apocalypse, neskôr potvrdil, že sa vôbec nedočkáme pôvodných hercov, a teda starej gardy okolo Magneta a Profesora X. Patrick Stewart čoby Profesor X by sa ale mal (neoficiálne) objaviť vo Wolverine 3, rovnako ako by sa mal objaviť v Apocalypse Magneto v podaní Iana McKellena. Podľa najnovších správ by sa mala ale v Apocalypse, ktoré sa začne natáčať už 28. apríla, ukázať aj Halle Berry ako Storm. My už vieme, že jej mladšiu verziu si popri Tye Sheridanovi (Mud - Cyclops) a Sophie Turner (Game of Thrones - Jean Grey) zahrá Alexandra Shipp. Žeby sme sa teda pozreli do budúcnosti, kde by mal cameo aj Wolverine? Podľa všetkého to totiž vyzerá tak, že najbobľúbenejšieho X-Mena tentokrát neuvidíme. Aby sa však neporušilo nepísané pravidlo, podľa ktorého sa musí (aspoň na pár sekúnd) objaviť v každom projekte o mutantoch, dostali by sme cameo, podobne, ako tomu bol vo First Class. Ak by sa mali udávať ocenenia aj za cameá, som si istý, že Jackmanovo „Go fuck yourselves“ by si ich pár odnieslo.

Bude X-Men: Apocalypse bez účasti Wolverina a koho zo starej partie ešte uvidíme?
Bude X-Men: Apocalypse bez účasti Wolverina a koho zo starej partie ešte uvidíme?

Práve tento herec dnes prostredníctvom instagramu oznámil, že si svoje povestné „claws“, teda drápy, dá na seba poslednýkrát. Je to trochu čudné, že túto fotku zavesil na insta práve dnes. Pokojne môže ísť aj o cameo v Deadpoolovi, keďže, ako som už spomínal, natáčanie Apocalypse započne presne o mesiac, zatiaľ čo to pre Deadpoola je práve v plnom prúde. Ak si ale pamätáte na Jackmanovo vyhlásenie spred mesiaca, viete, že tu niečo nesedí. Vyjadril totiž túžbu hrať túto postavu do konca života. Zmeniť mu názor mal skvelý Birdman. Buď to značí, že sa ďalšie X-Men filmy neplánujú (haha, tak to určite), Jackman len škádli fanúšikov a jednoducho nemôže ohlásiť ďalšiu účasť v budúcich projektoch, nakoľko neboli ohlásené, alebo ho možno Fox už nechce a plánuje v budúcnosti obsadiť niekoho mladšieho. Ktovie, až čas ukáže, ako to naozaj bude. 

Bude X-Men: Apocalypse bez účasti Wolverina a koho zo starej partie ešte uvidíme?


Včera sme vás informovali o tom, že Singer prinesie do Apocalypse aj mladú Jubilee. Dnes už vieme, že uvidíme aj Psylocke. Tak sa zdá, že si Singer vskutku buduje svoj nový tím X-Men a možno čoskoro siahne aj po novom Wolverinovi. Je totiž posledným mutantom, ktorý nemá svoju mladšiu verziu, hoci Matthew Vaughn (režisér First Class a spoluscenárista Days of Future Past), ktorý mal pôvodne Days of Future Past režírovať, chcel rolu preobsadiť už vtedy (koľko šťastia sme mali, že si kormidla ujal Singer, že?). Wolverine v podaní Jackmana je dnes už jednoducho kultovou postavou spájajúcu starú a novú gardu. Koho teda po novom uvidíme v Apocalypse? Určite to budú spomínané mladé žienky Psylocke a Jubilee, dočkať by sme mali aj Gambitovho (Channing Tatum) camea a všetci budeme dúfať, že sa ukáže aj Logan. Ak chcete o Apocalypse vedieť viac, klikajte sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia