Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2015, 15:29
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Súťaž: Získajte 30 lístkov na predpremiéru Ant-Mana!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Filmkult pre vás pripravil 30 vstupov na predpremiéru Ant-Mana, ktorá sa uskutoční 15. júla o 19:00 v Eurovei v Bratislave.

Naposledy sme si pre vás pripravili súťaž o pár vstupov pre Avengers: Age of Ultron, dnes sa nám podarilo latku zdvihnúť zase o niečo viac. A keďže nás tak veľmi nenávidíte, kritizujete a hejtujete v každom článku, no my vás máme aj tak radi, zaobstarali sme pre vás 15 vstupeniek na predpremiéru Ant-Mana, ktorá sa uskutoční 15. júla o 19:00 v Cinema City Eurovea v Bratislave, v sále číslo 6. Každá jedna vstupenka je určená pre dve osoby, takže vlastne posielame 30 z vás užiť si najnovšiu marvelovku (teda v prípade, že bude fakt dobrá). Stačí lajknúť článok a do komentárov na facebooku, opakujem, do komentárov pod článok uverejnený na našom facebooku, odpovedať na jednoduchú otázku. 

Ktorý z hercov snímky vám je najsympatickejší? Na výber ich máte hodne, ak neviete, ako sa volajú, otvorite si profil filmu na ČSFD či IMDB. Takže, nezabudnite, lajknúť článok, napísať meno najsympatickejšieho herca do komentárov článku zdieľaného na našom facebooku a potom už len čakať do približne 18:00, kedy sa ozveme 15 náhodne vybraným ľuďom. Pre lístky si potom môžete prísť do Zóny by Refresher, kde na vás už budú čakať. Nezabúdajte, premietanie sa uskutoční už zajtra o 19:00!

Domov
Zdieľať
Diskusia