Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2015, 2:15
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Natáčanie Pacific Rim 2 zastavené, zruší sa aj samotný film?

FILMY A SERIÁLY GUILLERMO DEL TORO
Uložiť Uložené

Guillermo del Toro práve nadšením nechŕli. Jeho Pacific Rim 2 dostalo stopku a nevie sa, čo bude ďalej.

Guillermo del Toro je asi najnešťastnejší skvelý filmmejker v Hollywoode (asi spoločne s Fincherom, ktorému robí vrásky HBO). Okrem iného mu už dlhé roky nechcú dovoliť natočiť záverečnú časť trilógie o Hellboyovi. Pacific Rim 1 taktiež nebol extrémne zárobkový. Zachránili ho až peniaze z Číny, kde sci-fi výrazne uspelo. Stále sa však hovorilo o tom, že produkcia a reklama stáli až príliš veľa a Legendary spoločne s Universalom sa do sequelu veľmi hrnúť nechceli. Nakoniec sa ale obe štúdiá dohodli, del Toro dokončil scenár a začal pracovať na produkcii, del Toro dokonca prezradil, že natáčanie začne už v novembri. Prišla však smutná novinka.

Produkcia sa zastavila a nie je isté, či vôbec bude niekedy pokračovať. Sequel je tak vo veľkom ohrození. Je celkom reálne, že ho do pár dní/týždňov úplne zrušia, zmenšia mu budget alebo len presunú dátum premiéry a všetko pôjde podľa plánu. Dovtedy ale musíme byť optimistickí a veriť, že del Toro nejak štúdiá prekecá a fanúšikov jednotky presvedčí. Ja osobe budem oveľa radšej, keby mu Pacific Rim 2 zakázali a na oplátku mu odklepli budget pre Hellboya 3. Ako to vidíte vy? Videli by ste radšej pokračovanie Hellboya alebo Pacific Rim?

Update: Del Toro v jednom z posledných rozhovorov prezradil, že rozhodne nie je sequel mŕtvy a stále šperkuje scenár. Stále sa naň môžeme tešiť, akurát príde o čosi neskôr. Dokonca špekuluje, že by medzi tým mohol natočiť aj niečo iné. 

Domov
Zdieľať
Diskusia