Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2015, 0:01
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Koľko zarobili Avengeri v Age of Ultron? Rozdiel v odmenách vás veľmi prekvapí

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Downey si zarobil, to vieme, ale čo ostatní Avengeri?

Downey zarobil za Age of Ultron a Civil War dokopy 80 miliónov, plus, možno sa mu ešte niečo ujde aj za bonusy. Nikdy sme sa ale nedozvedeli, koľko dostali za jednotlivé roly aj ostatní herci. Nebudem to zbytočne naťahovať, keď je o čom, píšem rád, no tu sme všetci zvedaví len na čísla bez omáčok, takže:


Robert Downey Jr. - $40 million
Scarlett Johansson - $20 million
Chris Evans - $6.9 million
Jeremy Renner - $6.1 million
Chris Hemsworth - $5.4 million
Mark Ruffalo - $2.8 million


Nejde o to, kto má vo filme akú rolu, ale kto má ako herec väčšie meno a kto pritiahne viac divákov. Dá sa očakávať, že pre Civil War či Infinity War dostane taký Evans viac, no po prvom Captainovi America si toho veľmi pýtať nemohol. Ak ma zase v komentároch napadnete s tým, že si ho všetci zamilovali vo Winter Soldierovi a tak mal dostať pre Age of Ultron viac peňazí, treba si uvedomiť, že zmluvy boli podpísané roky predtým. Možno si aj pamätáte, že nebyť Downeyho snahy, herci by nedostali ani toľko. Práve on sa totiž zaslúžil o to, aby Disney jeho kolegom dalo viac. S týmito číslami prišiel web Cinemablend, za ich pravdivosť neručíme, no dá sa predpokladať, že sú správne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia