Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2016, 12:04
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

John Boyega sa ako bývalý väzeň snaží chrániť svojho syna v drsnom prostredí

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dráma Imperial Dreams, ktorá získala na filmovom festivale Sundance cenu divákov, prichádza s vyše minútovým teaserom.

Ešte predtým, ako herec John Boyega (SW: The Force Awakens, Attack the Block) stvárnil svoju zatiaľ najznámejšiu kariérnu úlohu, čiže Stormtroopera Finna, kývol na ponuku debutujúceho režiséra Malika Vitthala. Ten svoj počin s názvom Imperial Dreams síce predstavil už na filmovom festivale Sundance v roku 2014, kde získal tzv. Best of Next Audience Award (cenu divákov), no my, obyčajní ľudia, si môžeme vychutnať poriadny teaser trailer až teraz.

Boyega si vo filme zahrá Bambiho, mladého otca z Los Angeles, ktorý je čerstvo prepustený z väzenia. Aby dokázal v uliciach plných násilia svojho chlapca ochrániť, musí sa veľmi rýchlo adaptovať na nové podmienky. Čaká ho totiž nielen starostlivosť o dieťa, ale aj plnenie si vlastného sna. Snímka Imperial Dreams sa väčšej distribúcie zatiaľ nedočkala, avšak, Boyegova známa tvár by tomu pomôcť rozhodne mohla. Uvažovali by ste o návšteve kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia