Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2016, 12:00
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Tretí Lovci pokladov s Nicolasom Cageom stále pracujú na scenári

FILMY A SERIÁLY NICOLAS CAGE
Uložiť Uložené

Nie sme si síce istí, či je to „overovanie" až také potrebné, ale budiž.

Aj keď nemusíte byť fanúšikom podobného žánru, Lovci pokladov (National Treasure 1 a 2) na čele s Nicolasom Cageom vás dozaista neminuli. Oba filmy síce doručili priemerný, jednoduchý, ale v konečnom dôsledku svižný zážitok a v celosvetovom meradle zarobili pekné čísla. Druhá časť vyšla už v roku 2007 a odvtedy sa po značke akosi zľahla zem, teda až do roku 2014. Vtedy nás producent Jerry Bruckheimer informoval, že sa všetci majú spoločne stretnúť s režisérom Johnom Turteltaubom, no bohužiaľ, odvtedy opäť nič, až do tejto chvíle. Samotný Nic v rozhovore s EW prezradil, že scenáristi stále pracujú na svojom kúsku filmu. 

Nič nové som o tom nepočul. Viem ale, že tieto scenáre sa píšu veľmi ťažko. Musíte si overiť všetky historické fakty, keďže zakladáte na minulosti a k tomu to musíte urobiť zaujímavé a zábavné pre divákov. Taktiež viem, že bolo ťažké dostať scenár na požadovanú úroveň, a že sa na ňom stále pracuje."

Nie sme si síce istí tým, či scenáristi naozaj potrebujú takmer dva roky na overovanie historických informácii, keďže vieme, že podobne ako diela Dana Browna, aj v tomto prípade ide z väčšej časti o obrovskú fikciu. Tak či onak, v dnešnej dobe sa oplatí dať tvorcom toľko času, koľko potrebujú, preto sa necháme prekvapiť a o všetkých ďalších novinkách vás budeme informovať.

Tretí Lovci pokladov s Nicolasom Cageom stále pracujú na scenári
Zdroj: Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia